Porfestés

A Pipis-hegyen található porfestő üzemünk szintén egy Széchenyi 2020 fejlesztés eredménye. Az üzem területén lévő géppark magas minőségben képes felületi festések elkészítésére.

A termékeket a technológiai folyamatok között minőség ellenőrzésnek vetjük alá, esetenként próbafestéseket végzünk a bizonytalan felületi hibáknál.

Az alkatrészek szállításában saját tehergépkocsival is tudunk segíteni partnereinknek, de üzleti kapcsolatban állunk több nemzetközi fuvarozó vállalattal is.

 

KORRÓZIÓVÉDELEM, FESTÉS, PORFESTÉS

A legyártott alkatrészeket kérésre hideg, vagy meleg barnítjuk, valamint rendelkezünk egy BLOWTHERM fényezőkamrával is a gépjárműipar számára. 2017 őszétől indult az 500 m2 alapterületű konvejoros rendszerű porfestő üzemünk. A 8×3 méteres befogadóképességű beégető kemencében, a széria alkatrészek mellett nagyméretű munkadarabok is festhetők.

SZEMCSESZÓRÁS, FELÜLETTISZTÍTÁS

A porfestés előkezelését egyrészt mártókádas vegytisztítással valósítjuk meg, másrészt egy 8×4 méteres szemcseszóró teremben, melyet a legkorszerűbb portisztítási, szemcse visszahordási technológiával láttak el a gyártók. Az anyagmozgatásban a beépített sínrendszer, valamint egy korszerű konvejor pálya gondoskodik.